Овен  През този ден може да си направите доста лъжливи

...
Овен  През този ден може да си направите доста лъжливи
Коментари Харесай

Дневен хороскоп! Осем от зодиите ще бъдат подложени на кошмарни изживявания! Лъжите и илюзиите

Овен 
През този ден може да си извършите много лъжливи заключения за интересуващото Ви лице, всеки от които или прекалено ще Ви радва, или извънредно доста ще Ви огорчава. И забележете: без каквито и да било учредения. Затова просто приемете нещата такива, каквите са, и не мъдрувайте лукаво, написа lamqta.com. 

Телец

Много рядко се случва по този начин, че представител на Вашия знак да се усеща несигурно. Това значи, че на другите е мъчно да се оправят с Вас, защото надали бихте разрешили някой да вземе връх. Ако някой изиска да Ви трансферира представителни компетенции, Вие няма да започнете да отказвате. Ако се наложи пък да защитавате хора, които не са в положение да създадат това сами, с наслада бихте го създали. Така че в случай че през днешния ден Ви попадне подобаващ случай, безусловно се възползвайте от него.
 

Близнаци

Отнасяйте се сериозно към себе си и своите постижения: в случай че бъдете прекомерно самонадеяни, безусловно ще се намерят хора, които ще се опитат да Ви натрият носа и операциите им може да се окажат много мъчителни. Не би било зле да се подготвите за разнородни инспекции, да въведете ред в работата си, документите и сметките. Не са желателни прояви на автентичност и чудатост. Ако за Вас е значимо да запазите разположението на обкръжаващите, демонстрирайте почитание към традициите и общоприетите правила. Налага се да вземете значими решения, отнасящи се до персоналния Ви живот. От изводите, до които ще стигнете през днешния ден, зависи по-нататъшното развиване на връзките ви.
 

Рак

В последно време Ви е много мъчно да поддържате връзка с избран човек. Нищо не Ви работи по този начин на нервите, както безкрайния тон от телефонната слушалка, не е ли по този начин? Днес Ви следва да намерите по-творчески метод към това занятие. Ако Вашите електронни писма остават без отговор, за какво не изпратите електронна картичка? Индивидуалният метод – това постоянно е по-разумният избор. Ако можете да „ хванете ” това, което най-вече интересува този човек, то вероятно ще съумеете да установите контакт с него, а и да го накарате, да Ви отдели внимание. 
 

Лъв

Днес ще се наложи да престъпите някои свои правила, поради интереса и богатството на своя обичан човек. Няма да е елементарно да извършите това, само че в случай че въпреки всичко съумеете, може откровено да се радвате, че в живота Ви е влезнала мощна и същинска обич - такава, за която сте могли единствено да мечтаете.
 

Дева

Странен ден е в действителност, от самото начало ще имате чувство за някаква обреченост. Не предизвиквайте ориста, че най-после в действителност може да ви застигне. Правете каквото би трябвало, пък тогава няма по какъв начин да не стане каквото желаете.
 

Везни

Използвайте деня, с цел да извършите нужните систематизирания, и да доведете до край всички от дълго време стартирани неща. Не си заслужава да се захващате с нещо ново, изключително в случай че нямате благонадежден асистент. Проблема е в това, че през днешния ден ще Ви е изключително мъчно да оцените размера на работата и, надценявайки своите сили, ще се ангажирате с неща, с които по-късно мъчно ще можете да се справите. С измененията от персонално естество също не би трябвало да бързате: следствията им ще са не напълно такива, каквито очаквате. Накратко: това не е оня ден, в който би трябвало да деянията увереност и самодейност, и по тази причина по-добре стойте в сянка.
 

Скорпион

През днешния ден ще се ускори привързаността Ви към родните места, домът и фамилията Ви. При това ще сте склонни да цените своите близки на първо място за тези черти и качества, по които се отличават от другите хора. Освен това времето не е неприятно, с цел да поканите посетители вкъщи си, да се отдадете на автентичен отдих, гледане на филм, слушане на музика или отдаване на занимателни взаимни мемоари. Подобно другарство може да укрепи Вашия сватбен съюз, без значение дали е публично завършен или не. 
 

Стрелец

Крайно време е да се избавите от всички тези: „ какво ще стане в случай че... ”, на които сте дали опция да Ви стопират от това, което бихте желали да извършите. Навярно ще се окажете задоволително умни, с цел да поемате единствено обмислен риск. Затова в случай че решите, че е време за бънджи-дъмпинг, за скачане с парашут, или в случай че решите да кажете на своя обичан човек, който е надалеч от Вас, че доста Ви липсва, и в случай че считате това за вярно, постъпете тъкмо по този начин. Не е допустимо да спечелите, в случай че не играете.
 

Козирог

Денят е удобен за взаимно пътешестване отвън града. Толкова благоприятем, че поради това пътешестване би трябвало да оставите на стана всички останали задания. Просто точно в този момент и точно отвън града, на природа, ще стане сред Вас това, което по този начин дълго сте желали и очаквали. И което ще чакате още доста дълго, в случай че не се съобразите със съвета на звездите.
 

Водолей

Денят е подобаващ за покупки и решение на всевъзможни финансови въпроси. Освен това, ще имате опция и да увеличите своите приходи. Това ще изисква старания, само че резултатите няма да Ви разочароват. Възможни са забавни настоятелен оферти, както и покана за работа.Отнощенията с околните Ви ще са доста положителни, и няма да имате проблеми. Денят е подобаващ и за нови запознанства, които може да се окажат забавни и потребни. Днес може да планирате дълго пътешестване или смяна на местоживеенето. Промените в живота ще Ви бъдат от изгода.
 

Риби

Днес Рибите, разчитащи на лесна победа в професионалната сфера, ще бъдат разочаровани. Опитвайки се да измененията обстановката към по-добро, Вие ще допуснете неточности, от които неотложно ще се възползват недоброжелатели и съперници. Най-доброто, което можете да извършите е, да не вършиме нищо значимо, и оптимално да се концентрирате върху решаването на дребни поведенчески задания. Затова в областта на персоналните връзки очевидно доминира въздействието на позитивните трендове. Хармонично и умерено ще се подреждат връзките с околните Ви, а в такава конюнктура дори рутината наподобява приятна. Обикновените домашни отговорности освен ще Ви радват, само че и ще Ви оказват помощ да съберете мислите си и да вземете значимо решение.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР